Jobba hos oss

Din hjälp är otroligt värdefull för oss. Vet du om att du kan arbeta ihop till ditt säsongskort? Säsongskort till 1 person = 5 pass + medlemsavgift. Säsongskort till en hel familj (2 vuxna + max 3 barn) = 12 pass + medlemsavgift. Kan du bara jobba något pass då och då åker dina barn gratis när du står i lift/kiosk.

OBS! Alla som ska ingå i säsongskortet MÅSTE vara medlemmar, så medlemsavgift för enskild person eller familj måste betalas INNAN man kan få sitt säsongskort.
-` Här kan ni läsa mer om hur ni blir medlemmar samt pris och hur ni betalar ´-

Har du aldrig gjort det förut så lär vi upp dig. Kolla i bemanningsschemat vilka pass som du kan. Sedan mejlar ni de pass/tider ni kan tänka er tillsammans med era personuppgifter (namn, mobilnr, mejl och personnr (de fyra sista siffrorna behövs ej)). Jag bokar sedan in dig i bemanningslistan.

Kontakt: Martin Breckoff, mejl: jobba@dejealpinaklubb.se, mobil: 070-316 10 41.


Kiosk
KIOSK 1 och 2 = försäljning av liftkort, korv, godis och dricka. Vi har bantat ner utbudet i kiosken ordentligt så att det ska bli lättare för de som står i kiosken. Är man helt ny hamnar man först som kiosk 2 tillsammans med en rutinerad kiosk 1. Efter några pass när man känner sig trygg kan man hoppa upp till kiosk 1.

Den som är Kiosk 1 är den hämtar och lämnar nycklarna och måste vara kvar i backen tills alla har lämnat backen, samt har ansvar att låsa bommarna. Liften behöver låna dessa nycklar för att kunna låsa liftstugan och garaget, samt köra in skotern. Viktigt att kiosken och liften hjälps åt tills alla är borta från backen.


Lift
LIFT 1 = Krav: körkort före år 2000 eller skoterkort + vakta liften se till att allt funkar som det ska. Vara behjälplig vid liften om någon vill ha hjälp. LIFT2 = Sköta om uthyrningen av utrustning (1+2 hjälps åt). Är man helt ny hamnar man som lift 2 tillsammans med en rutinerad med skoterkort lift 1. Har man skoterkort och har stått några pass i lift 2 och känner sig trygg i detta kan man hoppa upp till lift 1.


Snötillverkning
Viktigaste delen i backen är snön, därför behöver vi många som vill hjälpa till med snötillverkning. Vi sprutar snö även på nätterna då det är minusgrader.

Vill du hjälpa till som snöfixare? Kontakta Johnny Stenlund 0709-735181